bröllopspresent

Bröllopspresenter

Kärlek och romantik är det som står längst upp på listan när det kommer till bröllop men det kan vara svårt att hitta den där perfekta bröllopspresenten till brudparet. Det säkraste kortet är att följa brudparets förberedda önskelista, ofta brukar paret skriva en lista i förväg och på så sätt vara säker på att presenten blir lyckad. Om brudparet inte har skapat någon önskelista kommer här några tips på vackra och personliga bröllopspresenter.

Ge bort en upplevelse i bröllopspresent

En gåva som blivit mer och mer populär att ge bort en någon typ av upplevelse, det kan vara allt från vinprovning, hoppa fallskärm eller åka luftballong. Att ge bort en upplevelse i present blir en gåva som sent kommer att glömmas och något som bröllopsparet kan använda för att skapa nya lyckliga minnen. Ett tips är att boka och planera upplevelsen i förväg, finns exempelvis barn med i bilden kan det vara bra att ordna barnvakt och boka in ett specifikt datum istället för ett presentkort på en upplevelse bara. Kanske det går att boka upplevelsen eller aktiviteten i samband med den kommande smekmånaden? Det är ett perfekt tillfälle att boka något romantiskt och roligt för brudparet.

Bröllopspresenter med gravering

För den som vill göra bröllopsgåvan extra personlig är det rekommenderat att gravera bröllopspresenten. Det mesta går att gravera med text eller symbol, kanske datum för bröllopsdagen? Eller brudparets initialer? Tips på bröllopspresenter att gravera är champagneglas som det lyckliga brudparet sedan kan skåla med varje årsdag eller en vacker vas som exempelvis brudbuketten kan sitta i. Andra presenter som är populär att gravera är en vacker fotoram till bröllopsbilden eller en fin silver ask. Många olika skulpturer blir också vackra med gravering och kan lysa upp brudparets gemensamma bostad.

Porslin – Tidlös och klassisk bröllopspresent

Att det ge bort porslin i bröllopspresent är en klassisk och tidlös gåva. Det är vanligt att brudparet redan registrerat något slags porslin på sin önskelista och då kan det blir lättare, ett tips är att kika på vad paret tidigare har för porslin och om de samlar på någon speciell serie, fråga en närstående kan vara till hjälp. Brudparet kommer bli garanterat blir glad över en fortsättning av en samling som de redan påbörjat och annars finns det många populära varumärken och serier av samlingar som är perfekt i bröllopsgåva.

Presentkort eller pengar som gåva

Det är inte billigt med bröllop eller bröllopsresor för den delen. Ofta önskar sig därför brudparet kontanter som gåva för antingen bröllopet eller resan. Det här är en jättebra present när man vill garantera att den blir bra och brudparet blir glad. Ett tips är att piffa upp det lite med en vacker sparbössa med gravering för pengarna för att skapa en lite roligare gåva. Många känner sig dock obekväm med att ge bort pengar som present och då kan det kanske vara lämpligare med exempelvis en upplevelse under bröllopsresan där brudparet kan skapa minnen för livet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *